keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Hyvää synttäriä!

 Moips!

Menin ja täytin sitten 20 vuotta tossa viime viikolla. Hullua. Päätin, että voin jatkossa toki juhlia syntymäpäiviä, mutta vuosista ei sitten enää puhuta. Muistakaakin.

Alla kuvitusta syntympäivään liittyvistä asioista. Kotona sain lahjuksia ja kakkua ja paria päivää myöhemmin käytiin puolen suvun voimin syömässä Foijassa, Turussa, jonka jälkeen tultiin tähän mun ja Mikaelin luo kaffelle.



Nyt olen myös tarpeeksi vanha keräämään asiastoa. Ja sopivasti se sitten löytyikin viime syksynä Pentikin hyllystä. Saaga on nyt siis se sarja, joka tulee mun vitriinistäni löytymään. Äitiltä sain ensimmäiset kyseisen sarjan tuotteet, jotka olivat muki, pieni tarjotin ja pyyhe. Jee! Mammalta ja Pappalta tulikin sitten 2 x syvä lautanen. Tällä viikolla kävin itse ostamassa vielä toisen mukin ja 2 x ruokalautanen. Tästä tä hei lähtee!



Äiti oli leiponut mulle omanlaisen sacher-kakun! Välissä oli aprikoosihillon sijasta omatekoista omppuhilloa (:  Hyvältä maistui anyhow. Ja kakun koristeena omasta pihasta poimitut jouluruusut. Kenen pihassa kasvaa kukkia tammikuussa? Kysyn vaan.



 Ja jos kahvia tarjotaan, niin on suuremman luokan häpeä, jos sen kanssa ei tarjoa jotain itse tehtyä hyvää. Tämä meinasi muodostua ongelmaksi, koska en omista minkäänkän näköistä kakkuvuokaa, ja piirakat on tyhmiä. Päätin siis etsiä käsiini banaanikääretortun reseptin ja tein sen. Tein sen kahdesti!


Muuten onnistuinkin yllättävän hyvin, mutta kääryleen käärimisestä tuli ongelma. Hermo meinasi mennä ja Mikaelin piti rientää hätiinm kun olin jo paiskaamassa puolikasta torttua ikkunasta suoraan kadulle.

Toinen tortuista oli mun synttäri"kakku" ja toinen oli isin, kun hänellä on syntymäpäivä omaani edeltävänä päivänä.



 Ihan namia tuli, tai kyllä sen ainakin kääretortuksi tunnisti. Eikä ollut edes ylitsepääsemättömän vaikeaa, aineetkin ovat melko perushöttöä, jotka löytyvät useimmista kuiva-ainekaapeista.


Foijassa syötiin hyvällä halulla ja kirpeässä pakkasessa käveltiin meille. Tuolit meinasivat loppua kesken, kun tästä kaksiosta ei oikein löydy kolmeatoista istuinta. Kaikki saivat kuitenkin kahvia ja pullaa (kuvainnollisesti).  Nyt sitten vain toivon, että seuraavatkin 20 vuotta ovat yhtä mahavat! 


Paljon onnea Caro ja isi!

3 kommenttia:

Martina kirjoitti...

Oh I looove the Saaga Design :D
I have a bowl,a cup, magnets, box of matches, pendandt, and napkins!!
It so awesoome :D

and the cake looks delicious :D

Martina kirjoitti...

Oh. I just read your comment!
No, I don't come to finland in winter, because I only have one week holiday :(

But I will visit my family and finland in summer :D

Caro kirjoitti...

I'm just starting to collect the Saaga-series but I agree it's the best! I hope I'll once have plates for whole family :D (only the wine-glasses don't make me happy).

And please let me know when you're coming! It would be wonderful to see you again!

Best wishes, and Happy New Year! :D